• data-bgposition=
  • data-bgposition=
  • data-bgposition=
  • data-bgposition=
  • data-bgposition=

Sodobno opremljen
letalski servis

Smo sodobno opremljen letalski servis s tehnologijo in znanjem zagotoviti popolno oskrbo letal ter vodenje stalne plovnosti (EASA PART 145 in PART M). Vzdržujemo enomotorna ter dvomotorna letala kovinske ali kompozitne konstrukcije. Smo uradni zastopniki za Cessna Aircraft Co., Technify/Continental diesel, Diamond aircrafts, Garmin, Genesys ter Aspen Avionics. Aeroservice d.o.o. se nahaja na Letališču Lesce (LJBL). Naše podjetje zastopa tudi sledeče svetovno znane proizvajalce:

zastopstvo

Servisni
pregledi

Izvajamo tako redne 50, 100, 200 urne preglede, kakor tudi obsežnejše preglede strukture letal (1000, 2000 urne preglede). Za potrebe letenja v VFR in IFR pogojih izvajamo meritve in kalibracijo letalskih instrumentov.

Obnova
motorjev

Smo pooblaščeni serviser za motorje Continental, Technify, Lycoming in Rotax in glavni center (master center) za vgradnjo in servis letalskih motorjev Continental Diesel. Predelave na Dizelske motorje opravljamo na letalih Cessna 172 ter Piper PA28. 

Izposoja
letal

Pri nas je vedno mogoče preizkusiti letala s sodobnimi dizelskimi motorji. V sodelovanju z lokalnimi letalskimi šolami omogočimo tudi cenovno ugoden najem športnih letal. Termin za najem letala lahko rezervirate preko online rezervacijskega sistema.